Yhteystiedot

Päiväkoti Pikkutonttu  sijaitsee Lahdessa, Launeen kaupunginosassa. Pikkutonttu on yksityinen voittoa tavoittelematon, vain yhden pienen lapsiryhmän päiväkoti.

OSOITE
Päiväkoti Pikkutonttu
Kaarikatu 22 A
15100 Lahti
Puh. 045-675 2000

Sähköposti: ppikkutonttu@gmail.com

LIIKENNE YHTEYDET

Bussi nro. 2 tulee suoraan päiväkodin eteen
. Autolla tultaessa vähän matkan päässä kadun toisella puolella on tilava parkkipaikka. Lahden matkakeskukselta tai rautatieasemalta on noin 14 minuutin kävelymatka päiväkodille tai bussilla nro. 2. päiväkodille 4 min.

Mm. Bussit 1, 1K, 1R,7, ja 31 kulkevat Uudenmaankadun kautta ja Vaaksakadun risteyksessä pois jäädessä kävelymatka päiväkodille on n.5-8 min.(riippuen pysäkistä. Jäähallin kohdalla pois jäädessä voi oikaista osittain puiston läpi)

Päiväkodin sijainti on keskeinen ja henkilöautolla kuljettaessa eri kaupunginosista matka kestää n.10-15 min. (mm. Ahtiala, Joutjärvi, Möysä, Kärpänen,Renkomäki, Jalkaranta, Mukkula jne.).
Keskustasta, Anttilanmäeltä, Hennalasta tai Liipolasta tultaessa matka sujuu vieläkin nopeammin.

Bussit : mm. 1, 1K, 1R, 2, 3S, 7, 7T, 17, 31, 40, 40A

Google mapsilla näette helposti päiväkotimme sijainnin ja voitte tarkistaa juuri teille parhaiten toimivan reitin päiväkodille.

Päiväkotiin kuljetaan portin kautta: eli talon vasemmalla sivulla on polku ja puuportti, josta kulku aidatulle piha-alueelle ja pihan puoleisesta ovesta sisään.

Parkkipaikka Kaarikadun ja Rahikankadun kulmauksessa oleva parkki-alue.